URGENT

El centre de PLF es torna a cobrir de flors.

Compartiu aquesta història

 

Aquest diumenge arriba de nou la celebració del Corpus a PLF. Des de fa uns anys s’ha recuperat la tradició de crear una catifa de flors al centre del municipi.

La participació a la catifa de flors és oberta a tothom i demà dissabte a la tarda es farà la tria dels pètals de colors que composaran el dibuix floral.

Diumenge de bon matí es començarà a traçar el dibuix a la confluència del carrer Major i Avd Costa Brava, i amb la col·laboració dels participants es començarà a posar els pètals, procedents de donacions de vivers del nostre municipi.

Cada any el disseny de les catifes és diferents i en els últims anys s’han vist imatges florals del Castell, de Mozart, la Pau o el Quixot.

Enguany només ha trascendit que la catifa tindrà un motiu infantil, i que es podrà admirar ja acabada pels volts del migdia. A la tarda, una brigada s’encarregarà de desfer la feina feta al matí, i de reobrir al transit el centre del municipi que estarà tallat diumenge, durant gran part del dia.

En aquest sentit la policia local de PLF informa que tant el trànsit com l’aparcament als carrers Major, Francesc Macià i Avd Costa Brava al seu tram proper a l’esglèsia estarà restringit durant tot el matí.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics