URGENT

L’exconstructor que ha denunciat l’alcalde evita donar més detalls a la roda de premsa convocada pel PP.

Compartiu aquesta història
Óscar Bermán i Cristophe Lemonche a la roda de premsa d'aquest migdia

Lemonche ha comparegut avui en una roda de premsa convocada pel PP. Juntament amb l’exconstructor, el president de la formació a PLF, Óscar Bermán ha volgut exemplificar el suport a la demanda de Lemonche.

Bermán ha llegit un comunicat en el que assegura que si la denúncia de Lemonche es comprova i es verifica  “suposarien la condemna de l’alcalde per la comissió de diferents delictes relacionats amb la corrupció”. Segons Bermán un dels possibles delictes seria el de falsedat de documents públics.

Bermán ha apel·lat a la honestedat i a la honradesa per demanar que Valentí Agustí dimiteixi de forma “cautelar”, fins esclarir-se els fets.

Per la seva banda , Cristophe Lemonche no ha donat explicacions sobre la denúncia que suposadament ha presentat a la Fiscalia contra l’alcalde de PLF. Només ha assegurat que l’hauria presentat per necessitat , per ètica, per justícia, i amb la voluntat que els palafollencs coneguin el funcionament real de les adjudicacions a l’Ajuntament. Segons el constructor la fiscalia ja hauria admès a tràmit la denúncia, un fet que no ha pogut ser comprovat per RP.

Lemonche ha explicat que feia 16 anys que vivia a PLF i que va haver de marxar per culpa dels insults rebuts al nostre municipi.

Sobre quines acusacions fa a l’alcalde, sobre la documentació presentada, o sobre el suposat deute que l’Ajuntament té amb l’exconstructor Lemonche no ha volgut contestar i s’ha limitat a reafirmar-se de les declaracions que ha fet a la fiscalia. Tampoc ha volgut entrar en la veracitat de la notícia publicada pel diari El Mundo. Lemonche ha agraït la col·laboració del PP de PLF, i ha assegurat que ha estat aquesta formació li ha obert els ulls davant la demanda a la fiscalia.

Per la seva banda Bermán ha assegurat que va ser la seva formació la que va recomanar a Lemonche dur el tema als tribunals. Escoltem al constructor i a Bermán.

El PP s’ha posat a disposició de la fiscalia per col·laborar en l’esclariment de les presumptes irregulars.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics