URGENT

El Giramaresme ja té finalistes.

Compartiu aquesta història

 

El jurat de Giramaresme 2010 ha donat a conèixer el seu veredicte. Els tres grups finalistes que opten a guanyar una gira pel Maresme són Mârmara, d’Arenys de Munt, My wrong pleasures de Mataró i la Bundu Band d’Arenys de Munt.

A aquests tres grups triats pel jurat, se’ls suma la formació musical Geotéknica Vertical d’Arenys de Mar, que ha estat el grup més valorat a la pàgina web del concurs.

Ara, aquestes 4 formacions actuaran en directe aquesta setmana a St. Pol, en un concert que servirà per decidir el guanyador del concurs, que com a premi té una gira pels municipis organitzadors del certamen, com és el cas de PLF.

A banda dels finalistes hi ha els classificats. Es tracta de 7 grups que opten a ser teloners en algun dels concerts que farà la formació guanyadora. Entre aquests classificats hi ha una formació de PLF i Malgrat, Takikardia, 2 grups de Malgrat; Skandal Band i Hombre Topo i un altra de Tordera; els Jumpink Rabbits .

El guanyador i el teloner actuaran a PLF el mes de setembre coincidint amb la Festa Major.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics