URGENT

Els partits polítics de PLF demanen prudència davant la possible investigació de la fiscalia.

Compartiu aquesta història

 

Les formacions amb representació a l’Ajuntament de PLF s’han mostrat prudents a l’hora de valorar la denúncia contra l’alcalde de PLF interposada a la fiscalia per l’exgerent de l’empresa Chrislemon, Christophe Lemonche.

El grup municipal del PSC ha declinat fer valoracions de l’acusació del constructor, però ha avançat que farà una reunió en breu de l’agrupació, on podria sortir una valoració del propi grup polític.

CiU ha assegurat estar a l’espera de noves informacions sobre com avança la denuncia. Xavier Dalmau, portaveu de la formació, afirma que aprofitarà els propers dies per reunir-se amb l’alcalde socialista.

El PP, que avala la denuncia de Lemonche, ha demanat de nou la dimissió cautelar de l’alcalde de PLF, fins l’esclariment de les accions denunciades. Tot i això Bermán apunta de nou a Agustí com a responsable de tots els errors del projecte del camp de futbol.

Esquerra també demana prudència i vol esperar abans de fer valoracions polítiques sobre la denuncia. Ho explica el seu portaveu a l’Ajuntament, Jordi Pedemonte.

Iniciativa a l’igual que els republicans prefereix esperar i deixar actuar a la justícia. Juan Andrés Osorio espera saber en què queden les investigacions de fiscalia abans d’opinar.

Aquest proper divendres al programa Assumptes Interns el convidat serà l’alcalde de PLF, Valentí Agustí, que respondrà a les preguntes derivades d’aquesta acusació de l’exconstructor.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics