URGENT

Condemnen a 10 anys i mig de presó a l’acusat de matar a una prostituta a Blanes.

Compartiu aquesta història

 

L’Audiència de Girona ha imposat una condemna de deu anys i mig de presó a José Martín Caballero, per haver asfixiat i esquarterat una prostituta en un pis del barri de Els Pins de Blanes. La sentència condemna Caballero per un delicte d’homicidi i el tribunal li imposa el pagament d’una indemnització de 186.000 euros als familiars de la víctima.

La sentencia explica que ha estat complicat trobar proves concloents que demostrin la culpabilitat de l’acusat, però assegura que els diversos indicis apunten que la seva autoria és l’única resposta “lògica i raonable”. La resolució manté que ha quedat provat que Caballero va requerir els serveis de la noia la mateixa nit que ella va morir.

Durant la matinada els veïns de l’acusat van sentir cops a la paret, moviments de mobles i una veu femenina que emetia crits d’angoixa i demanava auxili. Després, la jove no va tornar a ser vista i al pis del processat els Mossos hi van trobar restes de sang de la noia.

Gairebé un mes després de la desaparició, els Mossos d’Esquadra van trobar el cadàver de la jove serrat a l’alçada de la cintura i dividit en dues bosses de plàstic a l’abocador de Lloret de Mar.

La sentència conclou que va ser l’acusat qui va acabar amb la vida de la jove i que ho va fer de forma intencionada asfixiant-la i, després, intentant per tots els mitjans desempallegar-se del cos i desvincular-se dels fets.

L’acusat sempre ha negat tenir res a veure amb les acusacions.

Diari Girona

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics