URGENT

El palafollenc Rubén Martínez es proclama campió infantil de Catalunya de ciclisme en pista.

Compartiu aquesta història
En Rubén orgullòs amb la medalla de campió

Aquest dissabte, es van celebrar al velòdrom d’horta de Barcelona els campionats de Catalunya de Ciclisme en pista. Un dels participants enguany era el jove palafollenc, Rubén Martínez, de sols 13 anys, que, tot i no ser la seva especialitat, ha aconseguit proclamar-se campió de Catalunya en pista.

Les proves consistien en 5 proves diferents en les que Martínez es va imposar a totes elles amb clara diferencia. Tan és així que a la prova de 200 metre li va treure 9 segons de diferència al segon classificat i a la de persecució va aconseguir un avantatge de 8 segons.

Amb aquest títol, Martínez continua la seva bona progressió en un any que ja ha guanyat diferents curses arreu de Catalunya, i ara ja està treballant per guanyar el campionat de Catalunya de ciclisme en línia, que es celebra el proper dia 20 de juny a Tàrrega. Si en aquest campionat treu un bon resultat el jove ciclista palafollenc podria ser membre de la selecció autonòmica per tal de participar al campionat nacional que es disputarà ja al setembre

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics