URGENT

La majoria de mestres de les escoles de PLF fan vaga, mentre que a l’IES la incidència és mínima.

Compartiu aquesta història

 

Els mestres de les escoles públiques també estan cridats a la vaga avui dimarts. Entre els docents de primària del nostre municipi la vaga ha tingut un seguiment majoritari. Al Ceip Mas Prats la majoria dels mestres han decidit fer vaga excepte els que estan obligats a treballar per complir els serveis mínims. A les Ferreries dels 36 mestres que hi treballen, 26 estan avui de vaga i una desena està al centre, però sense avançar matèria.

Els alumnes que avui han anat a classe s’han agrupat per edats i es fan activitats de reforç o lúdiques, però sense avançar el temari habitual.

Si l’aturada al sector de l’ensenyament primari és majoritari, a l’ensenyament secundari, en canvi, no és significatiu.

A l’IES de PLF només 2 dels seus docents han exercit avui el seu dret a vaga, pel que les classes al centre funcionen amb total normalitat. A més molts dels grups de l’IES estan actualment de viatges de final de curs, mentre que els estudiants de 2n de batxillerat començaran demà la selectivitat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics