URGENT

Reclamen una mesquita, un skate park, un carril bici i les olimpíades per a PLF a través de Facebook.

Compartiu aquesta història

 

La xarxa social més estesa a casa nostra, el Facebook, serveix per comunicar-se entre persones i també per crear causes comunes entre els usuaris. Fent una simple recerca per saber els grups que tenen de nexe comú el nostre municipi dóna un resultat de desenes de reclamacions.

Entre els grups creats al Facebook hi ha el que demana que el nostre municipi sigui la seu dels Jocs Olímpics de l’any 2020.

El grup, creat quan Madrid acabava de perdre l’organització dels Jocs Olímpics del 2016, té ja prop de 400 admiradors. La reclamació que té, ara com ara, més seguidors en aquesta xarxa social és la creació del tramvia entre PLF i Lloret, amb més de 1100 fans.

Una altra de els demandes que es fan a través del facebook és la que demana la construcció d’una mesquita al nostre poble, amb 11 seguidors, o la creació d’un carril per a circular en bicicleta a PLF amb uns 200 admiradors o la creació d’una zona especial per a monopatins, que té diferents grups al Facebook.

Els joves també s’han organitzat per demanar la obertura d’un club nocturn, o pub musical al nostre municipi a través d’aquesta plataforma social.

Per cert que una de les planes de facebook relacionada amb PLF i amb més fans és la de RP que fa uns dies va sobrepassar els 500 seguidors que utilitzen aquesta plataforma com a mitjà de comunicació amb l’emissora.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics