URGENT

Roben a la redacció de Ràdio Palafolls

Compartiu aquesta història
porta forçada pels lladres que no van poder obrir

 

La matinada de divendres a dissabte, uns desconeguts van entrar a robar a la fàbrica el Forroll del barri de St. Lluís.

Segons sembla haurien entrat cap a les 4 de la matinada  i després d’intentar entrar, sense èxit,  als estudis de l’emissora, van intentar forçar la porta d’entrada de la redacció de l’emissora, també sense èxit.

Llavors un d’ells es va enfilar al sostre de l’emissora per acabar entrant a la redacció a través d’una claraboia.

Un cop dins els lladres van endur-se material informàtic; dos ordinadors, una pantalla plana, programari i perifèrics. També es van endur micròfons, un aparell  de TDT i una motxilla amb la que van carretejar els elements robats.

Els mossos d’esquadra i la Policia Local de PLF, s’encarreguen ara de la investigació d’aquest robatori.

Des de fa setmanes s’han incrementat notòriament el nombre de robatoris al nostre municipi, ja sigui en equipaments municipals com també en establiments privats, com ara botigues , bars o restaurants.

El cap de la policia local de PLF, Marc Peña, confirma l’augment significatiu dels robatoris a equipaments públics i empreses privades i demana la col·laboració ciutadana per poder detenir als lladres.

Ara que s’acosta el període vacacional i que per tan moltes llars quedaran buides i alguns negocies tancaran, el mateix Peña dóna alguns consells  per evitar robatoris.

 Si algú detecta moviments sospitosos, sent sorolls en locals comercials o equipaments públics pot trucar al 608 74 04 04 o al telèfon d’emergències 112.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics