URGENT

Caixa Laietana aprova la fusió freda amb Caixa Madrid i el seu pla de viabilitat.

Compartiu aquesta història

 

El Consell d’Administració de Caixa Laietana ha aprovat aquest dilluns entrar al Sistema Institucional de Protecció, una SIP, amb diferents caixes espanyoles, entre elles Caja Madrid, Bancaixa o Caja Rioja, unes entitats que també han ratificat ja la seva fusió freda en els seus respectius consells d’administració.

Amb aquesta fusió, la caixa maresmenca passarà a formar part de la primera caixa d’estalvis de l’Estat en volum de negoci. Aquesta operació s’ha tancat finalment tot i les reticències expressades pel govern català. El conseller d’economia Antoni Castells va demanar que es busquessin altres possibles aliances.

Amb la fusió freda aprovada ahir pel consell d’administració de Caixa Laietana, l’entitat mantindrà la seva marca a les oficines catalanes i assumirà les oficines catalanes de les caixes incloses a la fusió freda. Així per exemple l’oficina de Caixa Madrid de Malgrat passarà a ser una caixa Laietana. Això passarà a totes les oficines de les altres entitats a Catalunya excepte les de Barcelona ciutat.

D’altra banda el pla de viabilitat recull una reducció de plantilla que es preveu fer després de la fusió i que es podrà cobrir amb prejubilacions, segons la pròpia entitat amb seu a Mataró.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics