URGENT

Pineda implanta un pla per aconseguir la igualtat de gènere a la població

Compartiu aquesta història

L’Ajuntament del municipi ha decidit assolir la igualtat de gènere al poble, i per això ahir va presentar un pla per aconseguir-ho en un termini de tres anys.

Segons fonts municipals, el pla es planteja després d’haver constatat que a la població hi ha situacions de desigualtat de gènere i que cal trobar-hi una solució adient. En aquest sentit, el document consta de set línies estratègiques bàsiques per aconseguir una societat més igualitària, justa i democràtica.

Es vol treballar, de manera directa, per abordar de manera integral la violència de gènere, fomentar la participació política de les dones, assolir un repartiment equitatiu dels treballs i usos del temps, fomentar la coeducació, formació i la producció cultural de les dones, introduir la perspectiva de gènere en el disseny de la ciutat i el territori, i promoure la salut de les dones.

La cap de l’oficina de promoció de polítiques d’igualtat de la Diputació de BCN, Maribel Cárdenas, i l’agent d’igualtat, Aïda Llauradó, van destacar que el pla es dividirà en accions a curt, mitjà i llarg termini promogudes a través de totes les àrees municipals de Pineda.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics