Tot a punt per una nova Festa de St. Lluís

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

El dia 21 de juny és el dia de Sant Lluís i cada any el barri palafollenc que té aquest nom es vesteix de festa per celebrar el dia del seu patró. Enguany la celebració s’allargarà de divendres a diumenge amb activitats per a totes les edats.

Divendres es farà una discoteca mòbil a partir de 2/4 de 10 i després concert jove organitzat per la Tropa a l’exterior de l’antiga fàbrica el Forroll. Dissabte, les activitats comencen a les 4 de la tarda amb jocs infantils, seguits de castells inflables i jocs de cucanya durant la tarda. A les 10 del vespre es farà el ball i l’elecció de la pubilla del barri de St. Lluís, una de les principals novetats de la festa d’enguany.

Les activitats acabaran dissabte amb una discoteca mòbil i una festa de l’escuma.

Diumenge a les 10 es farà una sardinada popular i un torneig de petanca. Al migdia hi haurà festa de l’escuma i un partit de futbol sala. A la tarda hi haurà pallassos i un ball a les 9 del vespre per tancar la festa de St. Lluís d’aquest any.

Les activitats es faran al voltant de la fàbrica el Forroll i la zona de la Figuerassa.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics