URGENT

Tot a punt per una nova Festa de St. Lluís

Compartiu aquesta història

 

El dia 21 de juny és el dia de Sant Lluís i cada any el barri palafollenc que té aquest nom es vesteix de festa per celebrar el dia del seu patró. Enguany la celebració s’allargarà de divendres a diumenge amb activitats per a totes les edats.

Divendres es farà una discoteca mòbil a partir de 2/4 de 10 i després concert jove organitzat per la Tropa a l’exterior de l’antiga fàbrica el Forroll. Dissabte, les activitats comencen a les 4 de la tarda amb jocs infantils, seguits de castells inflables i jocs de cucanya durant la tarda. A les 10 del vespre es farà el ball i l’elecció de la pubilla del barri de St. Lluís, una de les principals novetats de la festa d’enguany.

Les activitats acabaran dissabte amb una discoteca mòbil i una festa de l’escuma.

Diumenge a les 10 es farà una sardinada popular i un torneig de petanca. Al migdia hi haurà festa de l’escuma i un partit de futbol sala. A la tarda hi haurà pallassos i un ball a les 9 del vespre per tancar la festa de St. Lluís d’aquest any.

Les activitats es faran al voltant de la fàbrica el Forroll i la zona de la Figuerassa.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics