URGENT

Arxiven la denúncia contra l’alcaldessa de Malgrat per no deixar entrar a un extreballador municipal al ple

Compartiu aquesta història

 

El jutjat número 1 d’Arenys de Mar ha arxivat la denúncia interposada per un extreballador de l’Ajuntament de Malgrat de Mar, Ramon Solé, contra l’alcaldessa del municipi, Conxita Campoy. L’exempleat municipal va denunciar a Campoy després que l’alcaldessa li prohibís entrar al ple municipal en dues ocasions diferents a finals de l’any passat.

La sentència considera que l’alcaldessa ha de vetllar perquè els plens es desenvolupin amb normalitat evitant que hi hagi altercats i considera que està legitimada per donar ordres a la policia, que va impedir l’entrada de Solé al ple.

Segons la jutgessa que ha portat el cas, Campoy en cap moment va cometre “coaccions, amenaces, engany o simple negativa”, elements que recull el codi penal i necessaris per a poder imputar-la.

Segons la sentència, la decisió de no deixar entrar Solé al ple es va debatre en una reunió de govern i es va aprovar de manera unànime.

La jutgessa recorda que entre les dues parts hi havia en aquell moment altres denuncies interposades arran de l’acomiadament de Solé com a director de l’escola taller. En aquest sentit destaca que, prèviament a la denuncia per no poder entrar al plenari, hi havia ja discrepàncies entre les dues parts que, segons la sentència, no s’han de resoldre per via judicial.

El Punt / Malgrat Confidencial / Ràdio Palafolls

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics