URGENT

Dissabte s’entreguen els premis de la 2a Mostra Literària de PLF.

Compartiu aquesta història

Amb un bon nombre de participants, la Mostra Literària de Palafolls tancarà una nova edició, la segona, aquest dissabte amb l’acte d’entrega de premis de les cinc categories que aquest any es contemplaven a les bases de participació.

L´acte, que tindrà lloc a les 12 h a la Biblioteca Enric Miralles i, a banda de comunicar els guanyadors, es farà efectiu el lliurament dels premis. Enguany consisteix en un premi econòmic de diferent quantitat, segons la categoria i amb un paquet d’activitats, descomptes i regals al nostre poble.

Gràcies a la col.laboració desinteressada de diferents empreses del municipi, com el camp d´aviació Prair, i de la voluntat de l´Ajuntament de lliurar xecs regals culturals i d´oci, els guardonats comptaran amb entrades per la Mostra de Teatre de Palafolls, un menú al Restaurant Ca l´Estevenet o vols gratuïts en ultralleuger.

L´acte de lliurament és un acte obert a tothom i comptarà amb un petit refrigeri pels assistents.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics