URGENT

El Síndic de Greuges va rebre l’any passat 3 queixes i 10 consultes de palafollencs.

Compartiu aquesta història

 

Ahir el Síndic de Greuges, Rafel Ribó va ser a Blanes per rebre queixes i consultes de blanencs i alhora per presentar les dades de la memòria de l’any passat. Justament en el repàs a l’activitat del 2009, Ribó va explicar que en tot l’any passat va rebre 3 queixes i 10 consultes des de PLF.

Ahir, quan Ribó va ser a la casa Saladrigas de Blanes, el soroll i la contaminació acústica van centrar la majoria de les queixes dels veïns que es van acostar ahir a veure el síndic. El defensor del poble va rebre un total de 13 queixes i 24 consultes al llarg de tot el dia en què va traslladar la seva oficina a Blanes.

La majoria de les queixes rebudes van ser per soroll en places, activitats que es realitzen al carrer i bars o restaurants a l’aire lliure. El Síndic va destacar que són un tipus de queixes que augmenten a l’estiu, i que són habituals en municipis de costa.

D’altres queixes i consultes rebudes ahir feien referència a retards en l’assistència hospitalitària o d’altres relacionades amb els serveis socials.

Moltes de les visites que va rebre el síndic ahir a Blanes van ser de persones que hi anaven en representació d’associacions veïnals, cosa poc habitual, ja que normalment les persones hi assisteixen a títol individual.

També es va destacar des del Síndic de Greuges que no totes les persones que es van apropar a la Casa Saladrigas eren de Blanes, sinó que hi va assistir gent de diferents poblacions properes com Palafolls.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics