URGENT

Curs de premonitor i de socorrisme aquàtic bàsic per a joves aquest juliol.

Compartiu aquesta història

 

El consistori de PLF està preparant diferents cursos i activitats dirigides al joves. Un dels propers cursos començarà a finals d’aquest mes de juny. Es tracta d’ un Curs de Premonitors, que ajuda a introduir-se en el món de l’educació en el lleure i que dóna els coneixements bàsics per col·laborar en esplais o casals d’estiu. Aquest curs és un bon incentiu, perquè, quan els participants tinguin l’edat, decideixin formar-se com a monitors de lleure i siguin ells mateixos qui organitzin o ajudin a portar a terme les activitats de lleure en aquestes entitats.

El curs comença el dia 29 i s’allargarà fins el 2 de juliol, cada matí de 10 a 2. El curs, que es farà al recentment estrenat casal de joves a Can Batlle, costa 10€ pels veïns de PLF i 40 per a joves d’altres poblacions

Paral·lelament, el mes de juliol es tornarà a donar la possibilitat de cursar el curs de formació de nivell bàsic de Socorrisme Aquàtic. Aquest curs estarà impartit per la Creu Roja de l´Alt Maresme i està reconegut per la Generalitat de Catalunya. Concretament, el curs tindrà lloc de dilluns a dijous de 2/4 de10 del matí a 2/4 de 2 del migdia a les instal.lacions de l’Institut de PLF. El curs començarà el 5 de juliol i tindrà una durada de 40 hores. La data límit d´inscripció en aquest curs serà l´1 de juliol o fins esgotar les places.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics