URGENT

El Bus nocturn per a joves només farà viatges puntuals per anar a concerts.

Compartiu aquesta història

L’obligació d’optimitzar el servei de bus nocturn per evitar despeses innecessàries als Ajuntaments i la necessitat d’augmentar-ne l’efectivitat han obligat als consistoris de PLF i Tordera a restringir el bus nocturn per a joves.

Si fins ara el servei feia viatges de bus les bits de dissabte a diumenge connectant les poblacions de l’Alt Maresme amb la Selva marítima, ara el que es proposa és que es facin viatges puntuals a concerts i festes de poblacions veïnes que tinguin assegurats un mínim de places al vehicle.

Segons els consistoris l’opció inicial de disposar d’una línia de bus que fes un recorregut per diferents poblacions ara no és viable econòmicament només per a dos municipis.

La intenció doncs és canviar el sistema inaugurat fa un parell d’anys, de viatges de ruta entre els pobles implicats, per un sistema de viatges programats i amb inscripció previa.

Segons l’Ajuntament de Tordera, que ha fet pública la nova modalitat de servei de bus, es vol imitar el sistema de bus per anar a les Fires de Girona, que fa anys que els dos pobles organitzen conjuntament i que funcionen positivament.

Així, al mes de juliol es preveu que hi hagi transport públic per a joves per anar a veure el concert del Dr.Calypso i Se Atormenta una Vecina a Arenys de Mar o l’actuació de l’Orquestra Girasol a Sant Pol. A l’Agost, el servei anirà al concert de la Troba Kung-Fú a Tordera i el 28, al concert de les Barraques de Pineda. Finalment, l’11 de setembre hi haurà sortida al concert d’Smoking Stones a Palafolls.

El preu per sortida és de 3 euros, però es pot comprar un abonament per 5 sortides a 12 euros. Els joves que vulguin pujar al bus han de tenir un mínim de 16 anys i fins als 18 hauran de presentar una autorització dels pares.

El Punt / Ràdio Palafolls

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics