URGENT

El Ceip Les Ferreries anul·la les sortides i colònies per l’any que ve per protestar pel nou calendari escolar.

Compartiu aquesta història

Aquest dimarts s’acaba el curs escolar a Primària i ho fa enmig de la controvèrsia per l’aplicació del nou calendari el curs vinent, amb una setmana de festa al febrer i la supressió de la jornada intensiva al juny. Per això, i com a mesura de pressió davant el Departament d’Educació, moltes escoles catalanes, entre elles Les Ferreries de PLF, han decidit que el curs que ve no faran ni colònies ni excursions. Segons la Cap d’Estudis del centre palafollenc, Núria Vidal, els mestres només faran estrictament el seu horari.

El centre palafollenc ha enviat ja una carta a les empreses que utilitza habitualment per fer sortides escolars o colònies, explicant els motius. La intenció és que pares i empreses implicades facin pressió sobre el Departament d’Educació.

Les cases de colònies ja ho han notat. Una de les associacions d’empreses de lleure de Catalunya, ACELLEC, ha dit que s’han anul·lat el 35% de les reserves. Els professors insisteixen que la calor que fa dins les aules quan arriba l’estiu dificulta la concentració dels estudiants i per això reclamen que es mantingui la jornada intensiva els últims dies de curs.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics