URGENT

El Sènior Masculí cau de 13 punts en la seva estrena contra el Cornellà de Terri

Compartiu aquesta història

 

Mal inici de temporada dels nois entrenats per Jordi Batlle que van caure a la primera jornada a la pista del Cornellà de Terri, 60 a 47.

Els palafollencs van anar a remolc dels gironins quasibé en tot el partit, excepte a l’últim quart quan, ja veient el partit perdut, els jugadors palafollencs van oferir la millor cara, arribant a posar en perill la superioritat dels gironins. De fet en l’últim període els nois van fer 23 punts, mentre que en els 3 primers quarts sols n’havien anotat 24.

Al final, però la precipitació va acabar impedint una remuntada.

La setmana que ve el senior mascuñí jugarà al Palauet contra el Sarrià de Ter.

Per la seva banda el sènior femení, que l’any passat va fer la seva millor temporada, espera repetir resultats enguany a la nova campanya que comença el proper cap de setmana. El primer rival de les noies serà el Fontajau, que visitarà el Palauet dissabte a les 6 de la tarda.

Els júniors del club palafollenc també van perdre de 9 contra l’Arbúcies. Tot i que el partit va ser molt igualat, l’experiència de l’Arbúcies va fer que al final del partit s’acabessin imposant, 55 a 46 pels locals.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics