URGENT

Assalten a un empresari de Lloret a casa seva

Compartiu aquesta història

 

Ramon Fontanals, un empresari lloretenc que regenta locals de màquines escurabutxaques, va ser assaltat divendres per dos lladres quan va arribar a casa seva.

Fontanals va arribar a l’habitatge amb la seva bicicleta cap a la una de la matinada. Mentre entrava a casa, un dels lladres es va esmunyir dins del recinte.

Quan l’homes va ser al garatge per deixar la bicicleta es va trobar l’assaltant que el va començar a amenaçar i colpejar i el va obligar a obrir al seu còmplice. Els assaltants es van assegurar de desactivar l’alarma i van obligar a l’empresa a entrar a l’interior de la casa, on va començar, segons relata la victima, una sessió de tortura que es va allargar una mitja hora, durant la qual el van colpejar i amenaçar. Els assaltants, li demanaven els diners i Fontanals els va oferir 150 euros que tenia en efectiu, una quantitat que no satisfeia als assaltants i van exigir a l’home que els obrís la caixa forta, on tampoc hi havia gran quantitat de diners cosa que va violentar encara més als lladres, que llavors van lligar l’empresari mentre els lladres discutien sobre que fer amb l’home, que segons el seu relat temia per la seva vida.

En sentir l’arribada de la policia, els lladres van intentar escapar per la finestra, despenjant-se per una il·luminació nadalenca. A l’escapada un dels lladres va caure i es va trencar una cama, pel que va ser detingut i hospitalitzat, mentre que el segon home va poder escapar amb els 150€.

El Punt

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics