URGENT

Josep Rueda proposat per a les llistes socialistes al parlament.

Compartiu aquesta història

El Consell de Federació del PSC Maresme ja ha escollit els seus candidats de cara a les properes eleccions al Parlament de Catalunya. La llista està encapçalada per la ja diputada mataronina Consol Prados, que va ser escollida entre els consellers comarcals com la candidata a diputada del Maresme en primera opció. El segon a la llista és el regidor palafollenc Josep Rueda.

Rueda és membre del govern local on ostenta les carteres de Medi Ambient, Urbanisme i Salut, i alhora és conseller socialista al Consell Comarcal del Maresme.

En un escrit al seu blog, el regidor palafollenc assegura afrontar el repte de les eleccions catalanes amb entusiasme i es mostra content de compartir un projecte encapçalat per José Montilla.

En les passades eleccions les llistes del PSC van incloure fins a 4 socialistes maresmenc. Llavors els representants comarcals van ser distribuits als llocs 15, 36, 39 i a la part final de la llista. Finalment només Consol Prados va entrar al parlament ja que a la demarcació de BCN el partit va aconseguir 25 diputats.

Les possibilitats de Rueda de ser diputat dependrà de la seva situació a les llistes dels socialistes a la demarcació de BCN. La posició no es decidirà fins la propera setmana, però Rueda es mostra ja satisfet d’haver participat en aquest procés d’elecció dels candidats del Maresme.

Rueda és conscient que les enquestes prelectorals no donen un bon resultat als partits d’esquerres, però recorda que encara falten 2 mesos per les eleccions.

La proposta des de la comarca per a les llista a les properes eleccions la completen Carme Bastida, dea Sant Andreu de Llavaneres, Mohamed Belkaid, de Mataró, i Joaquim Mas i Rius, alcalde de Canet de Mar.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics