URGENT

PLF torna a tenir presència a la Fira de Calella i l’Alt Maresme.

Compartiu aquesta història

 

Serà el segon any consecutiu que l’Ajuntament de PLF disposarà d’un estand de promoció en aquesta fira de mostres, la més representativa de la zona juntament amb la Fira del Ram de Tordera.

A l’igual que l’any passat, a l’estand de l’Ajuntament de PLF es podrà trobar informació general del nostre municipi, així com plànols i fotografies dels monuments més importants. El regidor de Turisme i Cultura de PLF, Xavier Dalmau, explica que la Fira de Calella és un bon aparador pel nostre poble.

A l’espai de la nostra localitat, també es facilitarà informació sobre l’agenda cultural del nostre poble amb especial incidència a la Mostra Gastronòmica de PLF o els diferents cicles musicals que es fan al nostre poble. Segons Dalmau s’hi exhibiran articles de diferents entitats, restaurants i empreses turístiques.

Entre els visitants de l’estand de PLF que hagin donat el seves dades personals per rebre informació local, diumenge es sortejarà tot un seguit de regals, com ara entrades a Marineland o àpats en restaurants locals.

En total PLF disposarà d’un estand de 9 m2 a la Fira de Calella, que enguany arriba a la seva 30a edició, s’inaugurarà avui amb la presència del conseller d’Innovació, Universitat i Empresa, Josep Huguet .

La fira, que es fa, com és habitual al passeig de Puigverd de Calella vol en l’edició actual retre un homenatge als orígens de la trobada i té com a fil conductor els Països Catalans.

Segons l’organització la fira d’enguany es desplegarà en uns 5000 metres quadrats on s’aplegaran els 134 expositors que, fins diumenge, oferiren un tast de les diferents entitats, associacions i productes provinents d’arreu territori català, així com mostrarà els tradicionals estands dedicats a l’artesania i el comerç.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics