URGENT

Les fortes plujes causen problemes a PLF i l’Alt Maresme

Compartiu aquesta història

El fort aiguat que ha caigut aquesta tarda de divendres està provocant diferents problemes a la zona de l’Alt Maresme.

Cap a les 5 de la tarda ha començat a ploure amb forta intensitat al nord de la comarca del Maresme. L’aiguat ha causat nombrosos problemes a PLF i rodalies.

Al nostre municipi a aquesta hora hi ha problemes circulatoris a l’entrada de St Genís, on la riera s’ha desbordat. Això ha obligat als mossos d’esquadra a tallar el trànsit fins les 20.30. També afectat s’ha vist el camí d’entrada al caravàning, a St Genís.

De fet algunes màquines retroexcavadores estan a aquesta hora treballen en alguns punts del municipi per tal de recuperar la normalitat dels camins rurals.

A Ciutat Jardí es mantenen tallats diferents carrers. El carrer Olivera està intransitable per culpa d’un esvoranc . El carrer Llorer també està tallat. Al carrer Arbres  estan les màquines a aquesta hora treballant-hi.

Al carrer Cedres requereix la intervenció dels bombers per retirar 2 arbres caiguts.

Segons informa la Policia Local el diposit d’aigua de Ciutat Jardí també s’ha vist afectat per les plujes i el subministrament d’aigua podria patir problemes al cap de setmana a la zona.

El camí de la Ciutadella es troba tallat a aquesta hora (21h) per caigudes d’arbres.

Pel que fa al poble l’aiguat a posat a prova el nou sistema de clavegueram. Zones com la confluència dels carrers Salvador Espriu i Avd Costa Brava s’han negat d’aigua, tot i que ràpidament ha anat evacuant-se cap a la riera.

Un dels punts calents per l’aiguat és el pas de la riera sota la carretera de Blanes on l’aigua s’acumula i té problemes per passar a l’altre banda.

Segons han informat veïns a RP algunes tapes de clavegueram han saltat per la força de l’aigua per exemple a St Lluís. També l’aigua ha entrat a baixos i locals comercials.

El cap de la policia de PLF, Marc Peña explicava fa uns minuts quines eren les principals afectacions per la pluja.

La Policia Local de PLF ha hagut de fer diferents sortides per auxiliar a conductors i persones que s’han vist atrapades per la pluja, així com han hagut de controlar el trànsit en zones negades per l’aiguat.

A Malgrat de Mar la pluja ha provocat problemes. A aquesta hora la riera baixa amb força pel municipi. De fet al seu pas pel polígon de Can Patalina la força de l’aigua s’ha endut part de la vorera. En Zones com l’avinguda Costa Brava, l’aigua acumulada al carrer arribava a l’alçada de les voreres. Les zones on normalment s’acumula aigua al municipi, com el carrer Passada, han quedat igualment negats i els bombers han hagut de fer diferents sortides.

També a poblacions com Pineda l’aigua ha caigut amb força provocant inundacions en baixos

El servei meteomar del CCM manté activada una alerta per fortes pluges al nord de la comarca fins les 21h d’avui divendres

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics