URGENT

Joan Gallart substituirà Xavier Dalmau com a cap de llista de CiU a les properes eleccions municipals.

Compartiu aquesta història

 

Joan Gallart a la sala de plens de PLF

Gallart ja va encapçalar la llista nacionalista a les eleccions del 2003 i ara repetirà després de la renuncia de l’últim cap de llista de la federació; Xavier Dalmau.

Dalmau va anunciar ahir al vespre, en una reunió del partit a PLF, la seva decisió d’apartar-se de la política activa per motius estrictament professionals, tot i que ha assegurat que donarà suport al nou equip de CiU i mantindrà la seva militància. A la mateixa reunió els militants locals van acordar proclamar Gallart com el proper cap de llista de la federació al nostre poble.

Gallart assumeix el repte amb il·lusió i explica que ara té molta més experiència que quan va ser per primera vegada cap de llista.

Gallart i Dalmau van entrar a l’Ajuntament ara fa 7 anys, juntament amb Maria Massaguer. A la primera legislatura els 3 regidors es van mantenir a l’oposició i des de les últimes eleccions, el 2007 , la federació està al govern local amb un pacte amb el PSC.

Dalmau, que es mantindrà al capdavant del partit fins les eleccions previstes el proper mes de febrer, ha volgut agrair als companys de partit el suport d’aquests anys i ha demanat una reflexió a la resta de partits de PLF si seria bo un canvi de caps de llista.

Gallart és el segon cap de llista que es proclama a PLF per a les properes eleccions municipals, després que abans de l’estiu el PSC anuncies que Valentí Agustí tornaria ha encapçalar les llistes socialistes a PLF.

A la foto de portada: Joan Gallart amb Pere Macias durant la campanya electorla del 2007.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics