URGENT

PLF programa visites guiades al Castell i a un forn de calç per a les jornades del patrimoni.

Compartiu aquesta història
Castell de PLF. FOTO: Publiblanes

Aquests proper cap de setmana es celebra a Europa les Jornades de Patrimoni destinades a difondre bàsicament el patrimoni arquitectònic de les diferents poblacions.

PLF hi pren part enguany per segona vegada i ho fa programant dues visites, una per dissabte i una per diumenge.

Demà, a partir de les 5 de la tarda, es farà la visita guiada al forn de calç de la Masia de Can Borrell, a St Genís. En tracta d’una construcció d’uns 300 anys d’antiguitat que s’utilitzava per cremar llenya i aconseguir calç.

La visita guiada començarà a l’església de St. Genís i s’arribarà al forn després d’una passejada d’un quilometre i mig. Es preveu que l’activitats, organitzada per l’Associació de Veïns de St Genís, duri unes 2 hores.

Diumenge a partir de 2/4 d’11 del matí, serà el torn de la visita guiada a les restes conservades del Castell medieval de PLF i el seu entorn. En aquest cas el guia serà l’historiador Jesús Rodríguez.

Les dues visites són gratuïtes i no cal inscripció prèvia, només estar al punt de trobada a l’hora indicada. A St. Genís, dissabte a les 5 davant l’església, i diumenge a 2/4 d’11 del matí a l’esplanada del Castell.

Aquestes jornades europees pretenen difondre, descobrir i viure el patrimoni arquitectònic més proper que, sovint, és el més oblidat.

Altres poblacions veïnes que fan activitats relacionades amb aquestes jornades són Lloret, Calella o Sta. Susanna.

Enllaç:
Catàleg d’activitats de les Jornades Europees de Patrimoni (PDF)

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics