Dijous s’obrirà al trànsit la carretera que substituirà el pont del Pixota.

  

Després de 4 mesos i mig d’obres, aquest dijous s’obrirà al trànsit la nova carretera que unirà Malgrat i Blanes. Aquesta nova via ha permès l’eliminació de l’últim pas a nivell que quedava a Malgrat, el del molí vell.  

De fet les obres van començar ara fa un any, amb l’acondicionament dels voltants de la via, però el trànsit es va tallar el mes de maig.  

Les obres han enlairat la carretera, per tal de superar la via del tren i un cop superada s’ha creat una rotonda per distribuir el trànsit cap a la platja o cap a Blanes. A banda de l’eliminació del pas a nivell, la nova via ha deixat sense sortida el traçat que passa davant del Molí vell i ha inutilitzat així el Pont del Pixota.  

Precisament el pas del Pont del Pixota era un dels punts crítics i complicats sobretot després de les jornades de pluja.  

Les obres d’aquest nou vial han anat a càrrec d’ADIF, el gestor d’infrastructures ferroviàries, i han costat 2’3 milions d’€.  

L’obertura al trànsit es farà aquest dijous a la tarda, després d’una visita d’obres de les autoritats.  

Les obres en aquest tram van provocar problemes viaris, sobretot les primeres setmanes, ja que la via era molt concorreguda per accedir a Blanes. El trànsit es va desviar en un primer moment a la carretera entre PLF i Blanes pels semàfors, cosa que va fer augmentar el trànsit en aquesta via els caps de setmana.  

Amb la posada en marxa del nou tram de l’autopista, juntament amb el trànsit pel camí del pla de Malgrat, van alleugerir la situació de la circulació.  

Així és la nova via que s’obrirà dijous  

  

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics