URGENT

Els sindicat busquen suports a la vaga amb una caravana de vehicles al Maresme.

Compartiu aquesta història

Una dotzena de vehicles ha travessat la comarca del Maresme per fer una crida a la participació a la vaga general del 29 de setembre. La caravana, organitzada pel sindicat UGT, no ha tallat la circulació per evitar molèsties a la resta de conductors. Així doncs els vehicles que circulaven a favor de la vaga ho feien a una velocitat constant de 50 quilòmetres l’hora.

Segons el sindicat UGT al Maresme, el clima de crispació de la ciutadania és molt elevat i per això espera un ampli suport a la vaga convocada per demà dimecres. El mateix sindocat ha alertat que el 29-S serà un dia ‘tremendament complicat’ per a la mobilitat i posa en dubte que es puguin complir els serveis mínims.

Precisament aquesta setmana preguntem a la nostra plana web si teniu pensat fer vaga demà dimecres. Aquest vespre es tancarà l’enquesta, que de moment, anuncia que els lectors del web de la ràdio no tenen previst secundar l’aturada de demà dimecres.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics