URGENT

Esquerra prepara una xerrada sobre el dret a decidir.

Compartiu aquesta història

 

Aquest vespre la secció local d’ERC ha programat una xerrada per tornar a posar sobre la taula el dret a decidir dels catalans.

La xerrada que començarà a partir de les 9 del vespre, comptarà amb la presència del director dels Serveis Territorials del Departament de Governació i Administracions Públiques a Barcelona, Joan Rabasseda, qui alhora és cap de llista d’ERC a les properes eleccions municipals a Arenys de Munt

L’acte d’avui es farà al centre cívic de St. Genís de PLF i porta el nom de Catalunya Decideix.

Aquesta xerrada arriba 5 mesos després de la consulta popular sobre la Independència a PLF. De fet, la xerrada parlarà sobre les consultes independentistes, la seva vigència i la seva utilitat de cara al futur. Un altre dels punts a tractar a la trobada política d’avui és la posició d’Esquerra davant les eleccions al parlament de Catalunya. Els republicans, davant d’un possible pacte de govern, podrien demanar un referèndum independentista vinculant.

La trobada també exposarà la llei de consultes populars aprovada pel parlament de Catalunya ara fa uns mesos.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics