URGENT

L’Alt Maresme recupera la normalitat després de les plujes de divendres.

Compartiu aquesta història
Pavelló de Sta Susanna després dels aiguats. foto G.GAMBIN

L’alt Maresme recupera la normalitat després de les plujes de divendres.

Ahir dilluns va ser el dia que la majoria de municipis afectats per la tromba d’aigua de divendres va aprofitar per posar-se al dia.

Segons Aigües de Barcelona, ahir el migdia es va poder posar de nou el servei d’aigua corrent a St Genís i Ciutat Jardí. Uns 200 veïns d’aquestes zones va quedar sense aigua des de divendres, ja que la pluja va malmetre un dipòsit de Sorea. Segons la companyia ahir es va restablir el servi i ara no queden usuaris sense aigua.

Ahir la normalitat ja va ser completa, tot i que continua sent visibes els efectes de les rierades a St Genís.

Pel que fa a Pineda, la brigada municipal s’ha dedicat en les últimes hores a retornar la normalitat als carrers del centre i dels barris que més havien estat víctimes del desbordament de les aigües.

L’Ajuntament explica que hi ha hagut moltes despeses originades per la tempesta, entre les quals hi ha les hores dels treballadors municipals, el lloguer de maquinària o el mobiliari urbà malmès. Ara l’Ajuntament busca el suport econòmic de la Generalitat per fer front a les despesses.

També ho fa Sta Susanna que ha vist afectats equipaments com l’escola o el pavelló esportiu.

Una de les primeres mesures preses per Santa Susanna ha estat informar els veïns afectats dels passos que cal fer per rebre indemnitzacions de les assegurances.

Es calcula que només en el municipi hi ha hagut un centenar de famílies afectades.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics