URGENT

La utilització del materials a la biblioteca de PLF centra una ponència a Goteborg

Compartiu aquesta història

 

El 76è Congrés Mundial de Biblioteques, que s’ha celebrat aquest estiu a la ciutat sueca de Goteborg, ha inclós una presentació sobre l’ús del color, dels materials i de la llum a edificis de la Xarxa de Biblioteques de BCN.

Un dels exemples utilitzats en aquesta ponència ha estat la biblioteca Enric Miralles de PLF. En concret s’hi ha parlat pels materials utilitzats, tan en la construcció d’obra vista, com també pel mobiliari de l’equipament.

La ponència va tractar sobre la importància de l’arquitectura a l’hora de crear espais físics. Sobre la biblioteca local es va destacar que els totxos ajuden a donar protecció a la lectura i que l’espai creat per l’arquitecte Enric Miralles busca la inspiració onirica.

L’edició d’eguany del Congrés es va celebrar a mitjans d’agost a Suècia, i es va centrar en les biblioteques com a mitjà d’accés al coneixement, i s’hi va tractar aspectes com l’accés lliure al coneixement, l’accessibilitat per a persones amb discapacitats o la producció de continguts per part de l’usuari.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics