URGENT

Els sindicats asseguren que s’ha pressionat als treballadors per no fer vaga.

Compartiu aquesta història

 

El coordinador de CCOO al Maresme, Jaume Roig ha explicat que el seguiment de la vaga ha estat més gran al sector industrial que no pas al sector serveis. Segons Roig les pressions i coaccions als treballadors per que no secundessin la vaga han estat habituals. Ho ha dit en declaracions a RP.

A PLF les principals indústries és on més s’ha evidenciat el seguiment de la vaga. Si habitualment hi ha desenes de vehicles aparcats a la planta logística de Bershka al polígon d’en Puigverd de PLF, avui s’ha notat una disminució d’aquests vehicles. De fet l’empresa gallega ha declinat donar dades sobre el seguiment de la vaga a l’empresa. El secretari general del Maresme de la UGT, Lluís Torrents explica que la vaga ha estat un èxit a Inditex i a la resta d’indústries a la comarca. Segons Torrents, però hi ha hagut alguns incidents amb piquets a Inditex.

A d’altres empreses importants del municipi, com Bioiberica, el compliment dels serveis mínims ha estat del 100% i els treballadors que han volgut treballar ho han pogut fer normalment.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics