URGENT

Els serveis mínims decretats pel govern es compleixen sense incidents remarcables

Compartiu aquesta història

 

Els serveis mínims preveuen que circulin un 25% dels trens de rodalies en hora punta. És el cas d’aquest matí fins 2/4 de 10 i a la tarda de 5 a 8. Fora d’aquest horari no hi haurà cap servei de rodalies.

Catalunya és l’única comunitat on no hi ha servei entre les hores punta.

També hi ha serveis mínims al servei d’autobusos. Pel que fa al servei que uneix PLF amb l’Hospital de Calella, només sortiran 4 viatges d’anada i 4 de tornada. Ara només queden els viatges de les 5 menys 10 i de les 7 menys 10. La tornada només queden ara els viatges de les 6 i de les 8 del vespre.

Els viatges del bus de línia entre PLF i MLG també es veuran afectats per la vaga d’avui. Només hi haurà 4 connexions d’anada i 4 de tornada. Direcció a Malgrat només queden els serveis de 2/4 de 6 de la tarda i el de les 7. de tornada només hi haurà els busos de les5 menys 10 i les 7 menys 10.

Els cossos de seguretat no poden fer vaga. Policies locals i mossos d’esquadra treballen amb total normalitat aquest dimecres. No s’ha de notar la vaga als serveis d’emergències.

La majoria de jutges i de funcionaris no aturaran els jutjats segons la previsió. Els jutjats que estiguin de guàrdia han de treballar al 100%. A totes les oficines de la Generalitat hi haurà serveis mínims.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics