URGENT

Jornades de portes obertes al nou casal de joves de Can Batlle.

Compartiu aquesta història

 

Tot i que fa uns mesos que ja funciona a ple ritme, la masia de Can Batlle celebrarà aquest cap de setmana dues jornades de portes obertes amb activitats destinades als joves.

Demà divendres a partir de les 4 de la tarda està previst un campionat tech deck, un taller de grafits i un espectacle de màgia. També hi haurà música de DJ i diferents jocs.

Dissabte continuen les activitats tan al matí com a la tarda. Entre d’altres hi haurà tallers de còctels, de nou espectacle de màgia i l’actuació dels diables de PLF de cara al vespre. El tècnic de joventut de PLF, Albert Muñoz, explica algunes de les activitats previstes per les jornades de portes obertes.

Gràcies al primer Fons Estatal d’Inversió Local, PLF va construir un annex de la masia de Can Batlle destinada als joves. Tal i com explica Muñoz, el recinte de dues plantes que inclouen sales de jocs, un bar, sales d’assaig per a grups musicals i sales polivalents.

A banda de les noves instal·lacions, també s’ha reformat part de la pròpia masia. La intenció és traslladar-hi els serveis de joventut de l’Ajuntament de PLF, que ara són al centre. Serà des d’aquest mas on es dissenyaran les polítiques per als joves del municipi.

 A més dels serveis de joventut de l’Ajuntament es preveu que la masia aculli la seu de l’Esplai el Pas.

Com a centre de joves, la masia de Can Batlle obre de 5 a 8 de la tarda.

Imatges de Can Batlle (Sta. Maria). FOTOS: PIJ Palafolls

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics