URGENT

Malgrat enceta una nova edició del Festival Internacional de Corals.

Compartiu aquesta història

3 grups de la República Txeca i un de català participen des d’ahir al 5è Festival Internacional de Corals de Malgrat. El certamen va començar ahir al migdia amb un concert al Centre Cultural de Malgrat i s’allargarà fins diumenge.

En aquests dies les formacions corals oferiran diferents actuacions i concerts a mode d’exhibició, fins que el cap de setmana es faci la competició.

Una de les novetats d’enguany és un concert aquesta tarda a la basílica de Sta. Maria de Mataró.

El calendari d’actuacions es completa divendres a les 9 del vespre a l’església de Malgrat amb un concert inaugural en el que també hi haurà formacions malgratenques. L’endemà es farà el concert de competició, també a les 9 a l’església.

L’endemà diumenge acabarà el certament a 2/4 de 12 del migdia amb un nou concert i amb el lliurament de premis al centre cultural de Malgrat.

La formació guanyadora aconseguirà un premi de 2000 €, 1000 pel segon classificat i 500 pel tercer. A banda també es reconeixerà amb un guardó al millor director triat pel jurat i el triat pel públic.

El certamen havia de comptar amb un grup mexicà que ha excusat la seva visita després de les inundacions que han afectat a la zona de Veracruz.

Aquest Festival, juntament amb d’altres com el de bandes de música que arribarà la propera setmana, ajuden a Malgrat a desestacionalitzar la temporada turística i a mantenir activa l’oferta malgratenca.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics