URGENT

El ple d’avui aprovarà ampliar el cementiri municipal amb 54 nous nínxols.

Compartiu aquesta història

 

Aquest vespre hi ha sessió plenària de l’Ajuntament de PLF amb 11 punts a l’ordre del dia. Entre els principals temes a tractar hi ha l’aprovació de l projecte d’ampliació del cementiri municipal. El projecte preveu 54 nous nínxols.

La sessió d’avui, que començarà a les 20h, també hauria de rebaixar les retribucions dels regidors en un 5%. Així els membres de la corporació, es posaran en sintonia amb els treballadors públics que han vist reduïda la seva retribució en un 5%. Tot i que s’aprovi avui, la reducció preveu tenir un caràcter retroactiu des del moment de l’aprovació de decret al mes de juny.

Entre els 11 punts de l’ordre del dia d’avui també hi destaquen la proposta de les Festes Locals per l’any que ve, la modificació de la urbanització d’un tram del carrer Girona, a Sta Maria, i l’aprovació de la delimitació de la trama urbana consolidada.

La sessió, que al ser ordinària té torn obert de paraula, començarà a les 8 i serà transmès en directe per RP.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics