URGENT

El mes de setembre ha estat el més plujós del que portem d’any.

Compartiu aquesta història

 

El mes que acabem de tancar s’ha mostrat el més plujós del que va d’any al nostre municipi. Dels 575 l/m2 recollits en tot el 2010 per l’observatori de Mas Carbó, uns 200 han estat recollits aquest mes de setembre.

Remarcable l’episodi del dia de la Mercè, quan l’observatori va recollir més de 80 l/m2 en poc més de 2 hores. De fet el dia 24 de setembre va ser el més plujós, juntament amb el dia 17, que es va recollir una quantitat d’aigua similar, però amb molt més temps.

A Malgrat el mes s’ha tancat amb 192 litres/m2 i la màxima catalana es situa a l’Ametlla de Mar amb 238.

Tot i ser el més plujós de l’any, la veritat és només hi ha hagut unes 7 jornades de pluja en total. En 15 dies la temperatura màxima ha superat els 25 graus, i només en 2 dies no ha pujat per sobre dels 20.

Pel que fa a temperatures, en el que portem d’any la màxima registrada va ser de 34 graus i la mínima de quasi 6 sota 0.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics