URGENT

El sènior femení aconsegueix la victòria per només 1 punt a casa del Maçanet.

Compartiu aquesta història

 

Emocionant fins l’últim minut va ser el partit que va jugar les noies del PLF aquest cap de setmana a la pista del Maçanet. El resultat final mostra la igualtat de partit que finalment va caure cap a la banda de les palafollenques, 51 a 52.

Aquesta 2a victòria fa que el sènior femení es mantingui al capdavant de la taula. Per bàsquet average, les noies són ara 4es a la taula i la propera setmana rebran la visita del Torroella al Palauet. Les gironines no han guanyat encara cap partit.

Els nois també han complert aquesta jornada i han guanyat solventment el seu partit a la pista del St. Julià de Ramis, 44 a 66. Aquesta és la 1a victòria de l’equip que ocupa la 8a posició a la taula després de la 3a jornada de lliga.

Dissabte a les 8 el sènior masculí se les haurà de veure amb el Silenc al Palauet. Els gironins són els líders de la categoria amb una mitjana de 80 punts per partit.

L’única creu de la jornada va ser el juvenil que no va poder guanyar al Palamós, 46 a 39.

Les categories inferiors han guanyat els seus partits. El mini masculí es va imposar al St. Josep de Girona, 58 a 48, mentre que el femení A va passar per sobre del Sils, 83 a 17. Encara més exagerat va ser el marcador del femení B, que va guanyar al St. Gregori 94 a 6. Per últim el premini mixte es va imposar al Cassà per 60 a 11.

Els equips de bàsquet del club palafollenc es van presentar aquest cap de setmana.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics