URGENT

El CAP de PLF rep una subvenció de 52 mil €.

Compartiu aquesta història

 

El Departament de Salut, per mitjà d’una resolució d’atorgament de subvencions per a la construcció, l’ampliació, el remodelatge i l’equipament de consultoris i centres d’atenció primària de titularitat municipal, ha atorgat una subvenció per a obres i equipaments a PLF per valor de 52 mil €.

El CAP municipal havia projectat tot un seguit de millores per les que havia demanat 116 mil €, dels que ha rebut finalment el 45%.

Segons el regidor de Salut de PLF, Josep Rueda, ara el consistori es reunirà amb la Corporació de Salut de la Selva i l’Alt Maresme, per decidir en que s’inverteixen aquests 52 mil €.

A banda de la compra de nous equips i de fer algunes obres, el regidor espera que l’Ajuntament pugui recuperar la inversió que va fer ara fa uns mesos creant noves consultes al CAP. Rueda recorda que l’Ajuntament va fer les obres per la necessitat del municipi tot i que no en té les competències.

El nostre municipi és un dels 3 de la zona de L’alt Maresme i la Selva que han aconseguit aquestes aportacions del govern català

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics