Blanes espera poder donar cobertura de TDT a tot el municipi en un mes

 

La setmana passada van començar les obres per construir una torre de 30 metres d’alçada i una caseta, on hi haurà els controls que permetran distribuir el senyal de TDT a tots aquells barris de la localitat que fins ara no rebien la televisió. Aquest problema històric afecta uns 5.000 habitants de Blanes dels barris del Racó d’en Portes, Montferran i la zona del port.

La torre s’instal·larà al costat dels dipòsits d’aigua, en uns terrenys cedits per l’Ajuntament al Centre de Telecomunicacions i Informació de la Generalitat, que és qui es farà càrrec del cost i de l’execució. Segons l’Ajuntament, aquesta instal·lació hauria d’estar en un mes.

Diari de Girona

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics