Blanes espera poder donar cobertura de TDT a tot el municipi en un mes

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

La setmana passada van començar les obres per construir una torre de 30 metres d’alçada i una caseta, on hi haurà els controls que permetran distribuir el senyal de TDT a tots aquells barris de la localitat que fins ara no rebien la televisió. Aquest problema històric afecta uns 5.000 habitants de Blanes dels barris del Racó d’en Portes, Montferran i la zona del port.

La torre s’instal·larà al costat dels dipòsits d’aigua, en uns terrenys cedits per l’Ajuntament al Centre de Telecomunicacions i Informació de la Generalitat, que és qui es farà càrrec del cost i de l’execució. Segons l’Ajuntament, aquesta instal·lació hauria d’estar en un mes.

Diari de Girona

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics