URGENT

Un accident de trànsit a Pineda provoca retencions a la NII de bon matí

Compartiu aquesta història

 

A 2/4 de 8 del matí un accident de trànsit, prop de l’Esglèsia de Pineda, ha provocat retencions importants en els dos sentits de la marxa. Segons han informat fonts policials, la conductora de Sta. Susanna ha perdut el control del vehicle que ha sortit de la via xocant contra un pivot de formigó de les voreres.

El xoc, que no ha provocat danys personals, ha creat immediatament una retenció important a la carretera NII en els dos sentits de la marxa, en part per culpa de l’efecte tafaner.

La situació s’ha normalitzat un cop s’ha retirat el vehicle, un peugeot 207 negre, que ha estat l’únic que ha patit danys.

Segons la policia, la conductora, que anava a Mataró a treballar, podria haver perdut el control del cotxe pel possible creuament d’algun animal a la calçada. A l’intentar esquivar l’obstacle, el cotxe hauria acabat encastat contra una de les boles de formigó que protegeixen les voreres a Pineda.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics