URGENT

El pont de la Hispanitat deixa més de 100 l/m2 a PLF.

Compartiu aquesta història

 

Fins a les 9 del matí d’avui s’han recollit a PLF fins a 102 litres per metre quadrat en un episodi de pluges que s’ha allargat 4 dies. Ahir dimarts va ser el dia més plujós amb 37 l/m2, mentre que dilluns va ser el menys plujós d’aquest episodi amb menys de 4 litres.

Platja de Malgrat ahir a la tarda

Els últims 30 dies han estat els més plujosos de l’any. Des de la Festa Major i fins avui han caigut al nostre poble més de 300 dels 600 litres per metre quadrat caiguts en el que va d’any.

El temporal de pluja s’ha acompanyat amb un fort vent, bàsicament ahir i avui. La màxima de vent al nostre municipi es va registrar ahir amb una punta de 62 quilòmetres i mig hora.

Les principals afectacions del temporal a PLF s’han centrat en la inundació de baixos i soterranis i en problemes amb l’enllumenat públic en diferents zones del municipi. Aquest matí ha caigut un arbre sobre la xarxa elèctrica a St. Genís, prop de l’autopista. Ho explica el Cap de la Policia Local de PLF, Marc Peña.

A poblacions com Malgrat el temporal tampoc ha causat contratemps importants i només les platges del municipi evidencien la mala mar que hi ha hagut aquestes jornades.

Tan és així que els bombers de Malgrat, tot i el temporal, no han tingut un cap de setmana excessivament complicat, com sí ha estat el cas del centre de la comarca, on s’han concentrat la majoria de sortides dels bombers.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics