URGENT

El correllengua arriba a Malgrat amb una xerrada i una cercavila.

Compartiu aquesta història

 

L’ús del català a internet serà l’objecte de la xerrada que el conegut blocaire i director de l’Agència Catalana de Notícies (ACN), Saül Gordillo, oferirà aquest vespre a la Capella de l’Antic Hospital de Malgrat. Aquesta serà la primera de les activitats programades pel correllengua a Malgrat de mar.

Ja dissabte a les 5 de la tarda hi haurà cercavila amb els geganters de Malgrat i els diables Ratspenatsinfernals. La trobada es farà a la plaça de Josep Anselm Clavé i el final de la cercavila serà al parc de can Campassol, on es farà una penjada d’eslògans a partir de les 18 h.

Els actes estan organitzats per la Coordinadora d’Associacions per la Llengua Catalana i hi col·laboren des de Malgrat diferents entitats, com ara la Biblioteca, botigues, llibreries, restaurants i l’Ajuntament de Malgrat de Mar.

El Correllengua és una proposta per la defensa i promoció de la llengua catalana i té com a objectius fomentar l’ús social de la llengua en tots els àmbits.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics