CiU exigeix al govern que s’apliquin les bonificacions a l’autopista del Maresme.

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

Josep Rull, portaveu d’infraestructures de CiU al Parlament de Catalunya, ha instat el Conseller Nadal a aplicar les bonificacions dels peatges de l’autopista C-32, pactades pel Consell Comarcal del Maresme i la Generalitat el mes de març passat i recollides en el pacte per la Mobilitat del Maresme. Segons aquest acord, les bonificacions havien de començar a aplicar-se a partir del segon semestre d’aquest any.

La federació ha explicat que malgrat el marge donat marge al Govern per aplicar les mesures acordades a la barrera de Vilassar a partir de l’1 de juliol, set mesos després d’haver-lo signat no hi ha cap bonificació en marxa.

Rull també ha demanat “que no es perdi més temps” i ha advertit que “seria lamentable aplicar-les el més a prop possible de eleccions com a una estratègia electoralista.

Per la seva banda el PSC de la comarca ja ha respost les demandes de CiU. Consol Prados, ja ha recordat a la federació que el pacte determina que les bonificacions entraran en funcionament durant la 2a meitat d’any, i no pas l’1 de juliol. Prados creu que a CiU, el que realment no li agrada, és que qui ha aconseguit aquest pacte de mobilitat al Maresme sigui el govern d’Entesa.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics