URGENT

CiU exigeix al govern que s’apliquin les bonificacions a l’autopista del Maresme.

Compartiu aquesta història

 

Josep Rull, portaveu d’infraestructures de CiU al Parlament de Catalunya, ha instat el Conseller Nadal a aplicar les bonificacions dels peatges de l’autopista C-32, pactades pel Consell Comarcal del Maresme i la Generalitat el mes de març passat i recollides en el pacte per la Mobilitat del Maresme. Segons aquest acord, les bonificacions havien de començar a aplicar-se a partir del segon semestre d’aquest any.

La federació ha explicat que malgrat el marge donat marge al Govern per aplicar les mesures acordades a la barrera de Vilassar a partir de l’1 de juliol, set mesos després d’haver-lo signat no hi ha cap bonificació en marxa.

Rull també ha demanat “que no es perdi més temps” i ha advertit que “seria lamentable aplicar-les el més a prop possible de eleccions com a una estratègia electoralista.

Per la seva banda el PSC de la comarca ja ha respost les demandes de CiU. Consol Prados, ja ha recordat a la federació que el pacte determina que les bonificacions entraran en funcionament durant la 2a meitat d’any, i no pas l’1 de juliol. Prados creu que a CiU, el que realment no li agrada, és que qui ha aconseguit aquest pacte de mobilitat al Maresme sigui el govern d’Entesa.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics