URGENT

Doble victòria dels sèniors de bàsquet.

Compartiu aquesta història

 

Bona jornada pels dos equips principals del bàsquet local. El sènior masculí continua la seva progressió i en la 5a jornada s’ha imposat, no sense dificultats, al Torruella de Montgrí. Finalment 3 punts van donar la victòria a la pista gironina, 47 a 50.

Els nois continuen amb un balanç positiu; 3 victòries i 2 derrotes en aquesta temporada, cosa que els col·loca a la 6a plaça de la taula. La propera setmana el sènior masculí jugarà a casa contra els Escolapies, actuals 8s classificats.

Les noies tampoc van fallar i ja encadenen 4 victòries seguides a la lliga. Aquesta setmana també han patit per guanyar a la pista del Llagostera, 42 a 47. El petit marge, dóna comptes de l’intens partit. Les palafollenques no coneixen la derrota en aquest campionat cosa que les permet mantenir-se com a segones classificades empatades a victòries amb les primeres a la taula, les noies del Bisbal.

La setmana que ve, les noies reben al Palauet les 5es a la taula, el Salt.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics