Doble victòria dels sèniors de bàsquet.

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

Bona jornada pels dos equips principals del bàsquet local. El sènior masculí continua la seva progressió i en la 5a jornada s’ha imposat, no sense dificultats, al Torruella de Montgrí. Finalment 3 punts van donar la victòria a la pista gironina, 47 a 50.

Els nois continuen amb un balanç positiu; 3 victòries i 2 derrotes en aquesta temporada, cosa que els col·loca a la 6a plaça de la taula. La propera setmana el sènior masculí jugarà a casa contra els Escolapies, actuals 8s classificats.

Les noies tampoc van fallar i ja encadenen 4 victòries seguides a la lliga. Aquesta setmana també han patit per guanyar a la pista del Llagostera, 42 a 47. El petit marge, dóna comptes de l’intens partit. Les palafollenques no coneixen la derrota en aquest campionat cosa que les permet mantenir-se com a segones classificades empatades a victòries amb les primeres a la taula, les noies del Bisbal.

La setmana que ve, les noies reben al Palauet les 5es a la taula, el Salt.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics