URGENT

El Girona convida al club de futbol de PLF a veure un partit de segona a Montilivi.

Compartiu aquesta història

 

Aquest dissabte els jugadors i col·laboradors del Club Deportiu Palafolls estan convidats a veure un partit de la 2a Divisió Espanyola. El Girona ha convidat al club palafollenc a presenciar a l’estadi de Montilivi el partit que els enfrontarà al Real Valladolid.

El club de PLF ha preparat diferents autocars per desplaçar-se fins a Girona a un preu d’entre 6 i 9 € depenent del nombre final de places. Els busos sortiran del camp de futbol de PLF a 2/4 de 4 de la tarda per veure el partit, que comença a les 6.

Per gaudir d’aquest jornada a Montilivi cal apuntar-se prèviament al bar del Palastadium Lluís Moner abans de demà dijous a les 7 de la tarda.

El Girona és ara mateix el 17 classificat, fora de la zona de descens, mentre que el Valladolid és 6è classificat, a les portes de les zones d’ascens a 1a divisió, on ha militat durant molts anys el club castellà.

Aquesta invitació és part del 75è aniversari del club palafollenc, que es celebra aquest any.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics