URGENT

La resta de pobles de la Mancomunitat tampoc veuen clara l’aplicació de la recollida de l’orgànica.

Compartiu aquesta història

 

PLF comparteix les polítiques de residus amb Pineda, Sta. Susanna i Malgrat de Mar, que conjuntament conformen la mancomunitat de residus de l’Alt Maresme.

Si PLF es planteja paralitzar l’entrada en vigor de la recollida de l’òrganica al municipi, la resta de poblacions tenen plantejaments similars.

Pineda parla de replantejar-se l’inici de la recollida fins que no hi hagi garanties de viabilitat . L’alcalde de la localitat, Xavier Amor, assegura que abans de fer qualsevol pas que impliqui incrementar la despesa a l’Ajuntament cal plantejar-s’ho dues vegades.

Amor assegura que Pineda s’està rumiant encara si començarà ja la recollida o bé ho paralitzarà fins que es defineixi el seu funcionament general.

Una de els incògnites que es planteja l’alcalde de Pineda és què passaria si finalment els 4 pobles plantegen la seva negativa a començar aquesta mesura.

Conxita Campoy, alcaldessa de Malgrat, ja fa temps que ha exposat la seva preocupació per haver de posar en marxa aquest servei de recollida selectiva de l’orgànica en època de crisi. Segons Campoy, els resultats de la recollida no compensen l’esforç que demana.

L’alcalde de Sta Susanna, Josep Monreal, també admet que d’entrada el municipi apurarà fins a l’últim moment abans d’implantar aquesta recollida, tot i que la localitat ha gestionat els ajuts i les subvencions per al material de promoció com han fet els altres municipis.

Ràdio Palafolls / El Punt

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics