URGENT

Comença el judici a l’acusat d’haver disparat la seva dona a Tordera

Compartiu aquesta història

 

La Fiscalia de Barcelona demana 10 anys de presó per a un home que presumptament va disparar un tret al cap la seva dona i la va obligar a mentir a l’hospital per exculpar-lo. Segons l’escrit del fiscal, els fets van succeir la tarda del 3 de març de 2006, quan la víctima i l’acusat eren al seu domicili a Tordera.

La dona va rebre un tret d’una pistola de calibre 45 que li va travessar la cara, i li va causar diverses lesions, entre les quals una fractura de mandíbula. A l’endemà, l’home hauria acompanyat la seva dona a l’hospital Sant Jaume de Calella i la l’hauria convençut perquè si era preguntada expliqués una història per no incriminar-lo.

El fiscal demana 8 anys de presó per un delicte d’homicidi en grau de temptativa i 2 anys més per un delicte de tinença il·lícita d’armes.

Sol·licita també la prohibició que s’aproximi a la víctima a menys de 1.000 metres en un període de 20 anys. A més demana que l’acusat indemnitzi la seva dona amb 3.000 euros per les lesions.

Ràdio Tordera

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics