Gospel Viu actuarà al Liceu en solidaritat amb l’Àfrica.

Compartiu aquesta història

 

La formació vocal de PLF està enllestint la seva actuació al Gran Teatre del Liceu de BCN d’aquí a un mes, amb l’espectacle “The New Gospel X-perience”.

El concert de Gospel Viu, el primer de la formació al Liceu, serà a benefici de la ONG Active Africa, una entitat catalana que treballa pel desenvolupament a diferents zones rurals de Malawi i de Kenya

Els diners recollits del concert de Gospel Viu es destinaran als seus programes educatius en escoles i instituts de les regions més pobres d’aquests 2 països africans.

Aquesta ONG es va fundar després que 3 cooperants catalanes estiguessin en aquesta zona de l’Africa durant uns mesos i comprovessin les mancances generals i de l’educació en particular de les zones rurals.

Des de llavors l’entitat ha lliurat beques d’estudis, ha reconstruït escoles , ha fet cases per a mestres i ha equipat diferents centres educatius.

Per a aquest concert benèfic, Gospel Viu s’acompanyarà d’un quintet de gòspel jazz i presentarà títols actuals de gòspel contemporani així com versions revisades del grans espirituals negres de tots els temps.

Les entrades del concert solidari, previst pel 17 de novembre, ja estan a la venda a Servicaixa a un preu d’entre els 11 i els 60€. També existeix una fila 0 per a aportacions especials i les primeres files de seients es venen directament des de la web de la ong. Podeu trobar més informacions al web ; activeafrica.org

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.