URGENT

Gospel Viu actuarà al Liceu en solidaritat amb l’Àfrica.

Compartiu aquesta història

 

La formació vocal de PLF està enllestint la seva actuació al Gran Teatre del Liceu de BCN d’aquí a un mes, amb l’espectacle “The New Gospel X-perience”.

El concert de Gospel Viu, el primer de la formació al Liceu, serà a benefici de la ONG Active Africa, una entitat catalana que treballa pel desenvolupament a diferents zones rurals de Malawi i de Kenya

Els diners recollits del concert de Gospel Viu es destinaran als seus programes educatius en escoles i instituts de les regions més pobres d’aquests 2 països africans.

Aquesta ONG es va fundar després que 3 cooperants catalanes estiguessin en aquesta zona de l’Africa durant uns mesos i comprovessin les mancances generals i de l’educació en particular de les zones rurals.

Des de llavors l’entitat ha lliurat beques d’estudis, ha reconstruït escoles , ha fet cases per a mestres i ha equipat diferents centres educatius.

Per a aquest concert benèfic, Gospel Viu s’acompanyarà d’un quintet de gòspel jazz i presentarà títols actuals de gòspel contemporani així com versions revisades del grans espirituals negres de tots els temps.

Les entrades del concert solidari, previst pel 17 de novembre, ja estan a la venda a Servicaixa a un preu d’entre els 11 i els 60€. També existeix una fila 0 per a aportacions especials i les primeres files de seients es venen directament des de la web de la ong. Podeu trobar més informacions al web ; activeafrica.org

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics