URGENT

No hi acord per tirar endavant la TDT de Blanes

Compartiu aquesta història

 

Fa mesos que la TV pública ha deixat d’emetre a l’espera de la constitució del consorci de TDT de la Selva, un projecte que havia de liderar Blanes amb l’ajuda de Lloret i Tossa. Ahir es va fer una reunió en la que la majoria de representants de Lloret i Tossa es van negar a participar econòmicament al projecte. Davant d’això l’alcalde de Blanes, Josep Trias es va negar a tirar endavant el projecte en solitari pel seu cost econòmic.

La decisió es va conèixer després de la celebració del ple del Consorci de la TDT, en el qual s’havia d’aprovar el pressupost de funcionament, fixat en uns 656 mil euros, i delegar a Blanes l’emissió en proves per mantenir la llicència. La Generalitat va marcar l’1 de novembre com a límit per no perdre-la i, per això, la TDT de la Selva Marítima està en greu perill.

La Plataforma Salvem TV Blanes ja ha preparat una gran mobilització el proper dilluns a les vuit, minuts abans de l’inici del ple municipal de la ciutat.

Diari de Girona

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics